Skadecenter

Se personalet her

Når skaden er sket skal du vælge rigtigt

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. Men det er vigtigt at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan nemlig i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder eller at bilens sikkerhed  og køreegenskaber forringes. Fredericia Auto-services skadecenter er godkendt af bilproducenterne til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Du vælger selv hvor du vil have udbedret en skade

Fredericia Auto-service er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens foreskrifter hos Fredericia Auto-service. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Gratis lånebil

Som ved alle andre reparationer stiller Fredericia Auto-service en lånebil til rådighed mens du venter på, at din bil bliver færdig. Og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen

Kontakt os på telefon 75 92 42 44 og få gode råd med på vejen.