Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Fredericia Auto service, fra Volkswagen og fra verden omkring os.

Dobbelttest af Volkswagen Golf GTE

Roserne står nærmest i kø til den nye Golf GTE. Her kan du se to videoer fra henholdsvis Biltorvet og Bilbasen og høre deres kommentarer undervejs.

Beskyt din Volkswagen mod efterår og vinter

Efteråret er over os og det er tid til at overveje, hvordan du beskytter din Volkswagen mod fugt og snavs i bagagerummet eller kabinen. Vi har en række skræddersyede løsninger til en fornuftig pris.

1 måned gratis forsikring til private

Så længe bilen ikke er ældre end 8 år har du mulighed for at tegne en attraktiv forsikring, når du handler hos en autoriseret Volkswagen-forhandler.

2 ID.3 testvideoer

Pressen er vilde med ID.3. Bilbasens Anders Berner og Henrik Dreboldt fra Kuffert og Kørehandsker er nu klar med to detaljerede videoer, med masser af kommentarer til den nye ID.3.

Kom tæt på ID.3 med FDM

FDM har også været til premiere på den nye Volkswagen ID.3 og mener, at det er den vigtigste elbil i lang tid.

Brugtbilstest: Volkswagen Passat

Bil Basen udnævner Passat som den dominerende bil i firmabilsklassen og tester en brugt Passat Variant 2,0 TSI DSG-7 Elegance R-Line.

På testtur i drengedrømmen

Allerede som 10-12 årig forelskede Biltesterens Kim Middelhede sig i Volkswagen Golf GTI. Under hans seneste besøg i Hannover kom han bag rattet i den seneste version.