Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Fredericia Auto service, fra Volkswagen og fra verden omkring os.

Så skal der quizzes!

Skal du quizze med om en ID.3? Nedtællingen til årets store Volkswagen JuleQuiz er i gang. Snart er det 1. december og tid til at quizze og hygge hver eneste dag indtil jul.

Få din ID. Buzz hurtigt med hjem

Volkswagen har skabt en ægte arvtager til det elskede Folkevognsrugbrød. Med ID. Buzz får du en 100 % elektrisk MPV, der både hylder fortiden og omfavner fremtiden.

Nyttige tips til vinterklargøring af bilen

Morten B. Bek og Bilbasen demonstrerer i denne video, hvordan du selv kan medvirke til at bringe bilen i topform før vinteren for alvor sætter ind.

Første test af ID.7

Anders Berner har været på en kort introduktionstur i den kommende Volkswagen ID.7, og deler i denne video sine førstehåndsindtryk.

Har du fundet din elektriske Volkswagen?

Måske er du afklaret. Måske har du nye spørgsmål. Eller måske ønsker du bare mere viden om din favoritbil eller de ydelser, vi tilbyder, som skal gøre det nemt for dig at have en elektrisk Volkswagen.

Har du styr på dine baglygter?

Korte dage og våde veje hører med til denne årstid. Det gør det ekstra relevant at få tjekket bilen, så du kan komme sikkert gennem de mørke måneder.

Oplad din viden om elbiler

Hører du til dem, der overvejer om tiden er inde til en elbil og gerne vil have mere viden på området, er hjælpen lige ved hånden.